سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

طرز تهیه سس گوجه فرنگی تند با ماندگاری بالا

شنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ ق.ظ | raha 11 | ۰ نظر

گوجه فرنگی رسیده، سیر، روغن زیتون فوق بکر، ریحان تازه و کمی فلفل سیاه همه چیزی است که برای تهیه یک سس پاستای غنی و معطر لازم است.

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی تند مخصوص پاستا

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی رسیده 750 گرم
  • سیر پوست شده 6 حبه
  • روغن زیتون فوق بکر 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  • اسپاگتی 400 گرم
  • برگ ریحان یک مشت

دستورالعمل پخت:
گوجه فرنگی ها را داخل مخلوط کن پوره کنید و بعد با سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک درون یک تابه مخلوط کنید و اجازه دهید بپزد و همه مواد به خورد هم بروند.

مقداری آب درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه به جوش آمد، اسپاگتی را درون آن بریزید، پس از چند دقیقه که اسپاگتی آماده شد، آن را با سس گوجه فرنگی که از قبل آماده کرده اید سرو کنید و روی آن را با برگ های ریحان تزئین کنید.

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی