سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

طرز تهیه خمیر پیتزای ترد خانگی؛ به سبک فست فودی‌ها

يكشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۰۱:۲۵ ب.ظ | raha 11 | ۰ نظر

Image result for خمیر پیترا خانگی

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • آرد سفید 1 پیمانه
  • روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق مربا خوری
  • پودر خمیر مایه فوری 1 قاشق مربا خوری
  • نمک 1 قاشق مربا خوری
  • آب ولرم 1 پیمانه

 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

 

1. آماده سازی خمیر مایه
خمیر مایه را به همراه شکر داخل ظرفی ریخته یک سوم از آب را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا خمیر مایه از شکر تغذیه کرده و حجیم شود. (دمای آب باید حدود 35 تا 40 درجه باشد طوری که وقتی دست را در آب فرو می برید گرما را حس می کنید ولی نمی سوزید)

2. طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده و خوشمزه
آرد و نمک را با هم مخلوط می کنیم و در صورت امکان 3 مرتبه الک می کنیم. حالا خمیر مایه عمل آمده و روغن را افزوده ؛ سپس آب گرم را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و ( چون جذب آب، آرد ها متفاوت است ممکنه مقداری از آب اضافه بیاید) بهتر است در این مرحله از دست کمک بگیریم و خمیر را ورز داده و جمع کنیم برای اینکه گلوتن آرد آزاد شود باید 5 تا 7 دقیقه روی میز کار خمیر را ورز دهیم و داخل کاسه ای که کمی چرب کردیم بگذاریم و با با یک حوله پوشش داده و در جای گرم 1 تا 2 ساعت استراحت دهیم. حالا خمیر ما آماده شده می توانید در تابه پیتزا پهن کرده و استفاده کنید.

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی