سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

 

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

 

مواد لازم برای مرغ سوخاری

  • مرغ6 تکه
  • شیر1 پیمانه
  • آرد2 پیمانه
  • تخم مرغ1 عدد
  • آویشن1/2 قاشق غذا خوری
  • ریحان1/2 قاشق غذا خوری
  • پاپریکا4 قاشق غذا خوری
  • پودر سیر1 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سفید1 قاشق غذا خوری
  • خردل خشک1 قاشق غذا خوری
  • پونه کوهی1/3 قاشق غذا خوری
  • تخم کرفس1 قاشق غذا خوری
  • نمک و روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
     

دستور پخت مرغ سوخاری

 

1. طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ ها را شسته پوست آنها را جدا می کنیم و با کمی نمک مزه دار می کنیم.

 

2. مرینیت کردن مرغ (مزه دار کردن مرغ)

تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا مرغ ها را داخل این مواد می خوابانیم.

 

3. آماده سازی آرد سوخاری

آرد سفید را داخل ظرف مناسبی ریخته و تمامی ادویه ها را به آرد اضافه کنید. و کاملا مخلوط کنید.

 

4. طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر

مرغ ها را دانه دانه از مخلوط مایع بیرون آورده و داخل آرد می چرخانیم .این کار را برای تمام تکه های مرغ ادامه می دهیم. ظرف مناسبی را تا نیمه از روغن پر می کنیم. سپس تکه های مرغ را داخل روغن داغ شده انداخته و حدود 15 دقیقه می پزیم. مرغ ها را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم و در کنار سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.

 

منبع: آشپزی آسان پز

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی