سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

طرز تهیه کوفته برنجی ایرانی با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی - ویرگول

 

مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی

  • گوشت چرخ کرده    ۱ پیمانه
  • پیاز    ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ    ۲ عدد
  • برنج    ۱ پیمانه
  • لپه    ۳/۴ لپه
  • سبزی کوفته    ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس کوفته برنجی

  • پیاز    ۱ عدد
  • رب    ۲ ق غذا خوری
  • سیب زمینی    ۱ عدد
  • آب    ۵ لیوان
  • نمک و فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم


طرز تهیه کوفته برنجی با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله

 

مرحله اول ( آماده سازی مواد کوفته برنجی )
ابتدا لپه را از شب قبل خیس کنید و روز بعد با مقداری نمک بپزید نباید زیاد پخته شود زیرا باعث وا رفتن کوفته برنجی می شود آن را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا نرم شود اگر غذاساز در دسترس نداشتید با گوشت کوب کمی له کنید.

برنج را با مقداری نمک خیس کرده و نیم پز کنید ، برنج را نیز در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا نرم شود.

 

مرحله دوم ( آماده سازی مواد کوفته برنجی )
پیاز را رنده کرده آبش را گرفته و به آن گوشت و لپه و برنج و سبزی معطر و تخم مرغ و ادویه ها را اضافه می کنیم و به مهم ترین مرحله کوفته یعنی ورز دادن می رسیم ، مواد را خوب ورز داده وقتی کمی انسجام پیدا کرد آن را ۱۰۰ بار داخل کاسه می کوبیم سپس یک کاسه آب کنار دستتون بگذارید دست ها را کمی مرطوب کنید سپس شروع به گرد کردن کوفته ها کنید پس آن کوفته را در ظرف گذاشته و بمدت ۱ ساعت در یخچال قرار داده تا خوب خنک شوند .

 

مرحله سوم ( تهیه سس کوفته برنجی )
داخل قابلمه پیاز را نگینی یا رنده کنید و خوب تفت بدید تا طلایی شود سپس به آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید تا رب خوش رنگ شود و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و آب را می ریزیم می گذاریم تا بجوش بیاد.

 

مرحله چهارم ( پخت کوفته برنجی )
وقتی سس شروع به جوشیدن کرد کوفته ها آروم داخل سس گذاشته و درب قابلمه را اصلا نگذارید زیرا باعث وا رفتن کوفته می شود. آب سس باید در حدی باشه که تا روی کوفته ها بیاد پس ۱ ساعت پخت درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و سیب زمینی را نگینی خرد کرد و داخل سس می ریزیم و در حین پخت سس را روی کوفته می ریزیم تا مزه ان به خورد مواد بره اجازه می دهیم تا آب کوفته غلیظ شود سپس از حرارت برداشته و در ظرف سرو کشیده و با زرشک و گردو به دلخواه تزئین می کنیم.

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی