سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

کیک شکلاتی ساده با کاور گاناش دستور توسط yasibano - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه کیک ساده

  • آرد سفید ۲ لیوان

  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری

 

مراحل تهیه کیک ساده شکلاتی در مایکروویو

 

مرحله اول: روشن کردن مایکروویو

در ابتدای کار مایکروویو را روشن کنید روی حرارت متوسط قرار دهید به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا گرم شود.

 

مرحله دوم: تخم مرغ

تخم مرغ ها را زرده و سفیده اش را جدا کرده و سفیده را به همراه وانیل و نصف لیوان از شکر با هم با سرعت بالای همزن هم بزنید تا فرم بگیرد و در یخچال بگذارید. سپس زرده ها را به همراه پودر کاکائو و شکر باهم هم زده تا کشدار شود.

 

مرحله سوم: آب و روغن

آب و روغن را به مایع تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا مایع حباب حباب شود.

 

مرحله چهارم: آرد

آرد و بکینگ پودر را با هم ۳ مرتبه الک کنید و به آرامی به مایع زرده ها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

 

مرحله پنجم: سفیده

سفیده تخم مرغ آماده شده را از یخچال آورده و سپس به مایع کیک اضافه کنید و با بقیه مواد ترکیب کنید .

 

مرحله ششم: پخت کیک

وقتی مایع کیک ساده شما آماده شد... ابتدا قالب را چرب کرده و آردپاشی کنید و یا از یک ورق کاغذ روغنی استفاده کنید. سپس مایع کیک را به داخل قالب بریزید و بعد در مایکروویو قرار دهید تا به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک در مایکروویو بپزد. سپس کیک را بعد از پخت از مایکروویو در بیاورید. زمان دهید تا کیک کمی خنک شود و سپس از قالب در بیاورید و با سس شکلات، بیسکوئیت و یا هر کرمی که در نظر دارید کیک را تزئین نمائید.

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی