سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

کاسترد قالبی - طرز تهیه دسر کاسترد قالبی به دو روش | ایران کوک

 

مواد لازم برای کاسترد خانگی

  • پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
  • شکر 2 قاشق غذا خوری
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران سابیده 1/4 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • شیر 1/5 لیوان


دستور پخت کرم کاسترد زعفرانی خوشمزه و مجلسی با شیر در خانه


1. طرز تهیه کاسترد
مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا پودر نشاسته را داخل شیر سرد ریخته و مخلوط می کنیم تا مطمئن شویم نشاسته کاملا حل شده است.

 

2. مرحله دوم: افزودن باقی مواد
حالا شکر، وانیل، گلاب، زعفران سابیده را به نشاسته و شیر می افزاییم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

3. مرحله سوم: پخت کاسترد
حالا مواد آماده شده را روی حرارت ملایم می گذاریم و خوب مخلوط می کنیم تا به غلظت فرنی برسد.

 

4. مرحله آخر: سرو کاسترد
کاسترد
 را از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرف های سرو ریخته و به مدت 2 تا 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منسجم شود و بعد با پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی