سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

سالن غذا

آموزش آشپزی به زبان ساده

10 نوع مسقطی زعفرانی خانگی - خرید حلوا ارده، انواع کنجد، مسقطی و سوهان  کنجدی| هرنگ

 

مواد لازم مسقطی با نشاسته

  • روغن ۱/۳ پیمانه
  • گلاب ۱ لیوان
  • شکر ۳ پیمانه
  • آب سرد ۶ لیوان
  • نشاسته گل ۱ پیمانه
  • زعفران به میزان لازم
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو
  • خلال پسته و بادام به اندازه کافی


طرز تهیه مسقطی زعفرانی ژله ای بازاری


مرحله اول: مخلوط نشاسته و آب
برای تهیه مسقطی شیرازی ابتدا نشاسته را در ظرفی می ریزیم و ۲ پیمانه آب سرد را به آن می افزاییم سپس کمی صبر کنید و ظرف را کنار گذاشته  تا کاملا نشاسته در آب سرد حل شود و بعد از صافی مخلوط آب و نشاسته را عبور می دهیم تا یکدست شود.

 

مرحله دوم: تهیه شربت
در ادامه ۴ پیمانه آب را به همراه شکر و آبلیمو یا جوهر داخل یک قابلمه بریزید با هم مخلوط می کنیم تا شکر در مواد حل شود سپس روی حرارت قرار دهید تا ذارت شکر حل شود دقت کنید نباید شربت بجوشد.

 

مرحله سوم: افزودن نشاسته
در ادامه نشاسته حل شده را آب را به محتویات قابلمه یا همان شربت اضافه کنید و از این مرحله به بعد هم زدن مسقطی شروع می شود باید مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد ته نگیرد و نشاسته غلیظ و شفاف شود.

 

مرحله چهارم: افزودن زعفران و گلاب
بعد از غلیظ شدن نشاسته نوبت افزودن زعفران است شما به میزانی که تمایل دارید مسقطی خوش رنگ تری داشته باشید زعفران دم کرده اضافه کنید و به مواد می افزاییم و هم می زنیم تا جایکه نشاسته قوام بگیرد و غلیظ شود پس از غلیظ شدن نشاسته گلاب و روغن را به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم تا کاملا مواد منسجم و یکدست شود.

 

مرحله پنجم: پخت مسقطی شیرازی
در انتها وقتی که کاملا مسقطی غلیظ شد یعنی زمانی که هم می زنید کف قابلمه را مشاهده کنید کمی خلال بادام تفت داده داخل آن به دلخواه بریزید بعد قالبی را که برای مسقطی آماده کرده ایم را با قلمو و روغن کاملا چرب می کنیم و مواد را در قالب می ریزیم و روی آن خلال پسته و بادام می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خوب خودش را بگیرد. سپس ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و مسقطی را آرام از قالب بیرون می آوریم و به هر مدلی که تمایل داریم برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.نوش جان

  • raha 11

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی